Garga blogja

Garga blogja

MinDigTV beltérik korlátozás feloldása

2015. július 16. - gargapista

Elég sok földi digitális beltéri esetén nem lehet a lekeresett csatornákat törölni, vagy átrendezni. Kihagyni lehet őket,de ha már 7 (vagyis nemsokára 8) adó lesz, célszerű lenne az első helyekre programozni (csak az ingyenes adókra gondolok).

De van egy egyszerű trükk, amivel a fenti funkciók előhívhatóak. Én Strong és Pelso beltériken próbáltam, azokon működött. A menüben állítsuk át a régiót Németországra! Pelso-nál az időzóna beállításaiban van. Ne lepődjünk meg ha átáll németre a menü nyelve, azt állítsuk vissza a nyelv beállításoknál. Így a régió Németországon marad, és ha belépünk a tv lista menüben, lehet törölni (a képen látható a menü, itt a kék(szerkeszt) gombot kell megnyomni. Előfordulhat, hogy jelszót kér, ez alapban 1234.

A bejegyzés trackback címe:

https://gargapista.blog.hu/api/trackback/id/tr587633790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása